koudy_123 Vloženo 8. Březen 2023 Sdílet Vloženo 8. Březen 2023 (editace) Tak ve filtru podle mne šupinky nejsou. Ještě nechám naftu usadit a pak to zkusím dát pod mikroskop. Je ale pravda, že je na filtru najeto max 30 tis. km od jeho výměny. Zkusil bych odšroubovat ten regulátor. Je tam ale něco potřeba speciélního udělat při jeho zpětné montáži? edit: tak v dílenské knize jsem se dočetl, že je potřeba systém odvzdušnit, tedy stejně jako u palivového filtru. Na minimálně 3 minuty pustit podávací čerpadlo a pak to projet. V sobotu se na to kouknu. Doufám, že tam špony neobjevím. Jestli ano, tak nevím, co budu dělat. Jestli auto půjde z domu nebo ho nechám opravit. Jen v dílech jsem napočítal 100 tisíc. A to jsem nepočítal výměnu čerpadla v nádrži. Děs. Editováno: 9. Březen 2023, autor: koudy_123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 9. Březen 2023 Sdílet Vloženo 9. Březen 2023 Brouzdám po netu a natrefil jsem na tento obchod https://www.lkq.cz/ Vtipné je, že pokud zadám najít číslo mého vstřikovače 03L130277Q, tak mi jich najde 6. Z toho 1 = originál, 1=nový bosch, 1=repasovaný u bosche a dlaší 3 jsou také repasované, ale pokaždé jinou firmou (1 starline, 1LUCAS a 1 DT). Nevěděl jsem, že ty vstřiky repasují také jiné firmy než BOSCH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 13. Březen 2023 Sdílet Vloženo 13. Březen 2023 Včera jsem sundal z vysokotlakého čerpadla ventil dávkování paliva N290 a odfotil. Uvnitž podle mne nebyly žádné stříbrné špony ale trocha "černého" bordelu. Přišlo mi to jako částečky uvolněné z gumových hadic vedení paliva. Co vy na to? Na sítku nic nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
50fifty Vloženo 6. Dubna Sdílet Vloženo 6. Dubna (editace) Spoiler Spoiler Editováno: 8. Dubna, autor: 50fifty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
50fifty Vloženo 8. Dubna Sdílet Vloženo 8. Dubna Sicco ako sa ti podarilo vyriešiť problém klepania bol problém v strekoch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.