Jana Lysakova Vloženo 10. Únor 2020 Sdílet Vloženo 10. Únor 2020 Zdravím, Prosím o radu, prestalo mi fungovat centralni zamykani auta. Nemam ho na dalku. Klíčem klasicky otevřu,ale jen jedny dveře, zbytek musím zevnitř pootvirat. Myslela jsem, že by to mohla být pojistka, ovšem kdyz jsem tam nakoukla a mrkla na schema na vyku, mělo by to vyt č. 45.....ja tam ale žádnou 45 nemam. Asi je to univerzalni schema...mozna proto. Poradi mi někdo, kterou mám vyzkoušet vyměnit,nebo....je to Fabie 2 r.v.2008 combi. Nic zam v elektrice jineho neni...zakladni vybava. Děkuji za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 10. Únor 2020 Sdílet Vloženo 10. Únor 2020 Asi tam nebude komfortní jednotka, takže je to bez té pojistky 45. A zamyká asi centrální jednotka. Nevím přesně. Ale já bych závadu tipoval na mikrospínač v zámku dveří. Dost častá závada. A u spolujezdcových dveří zámek na klíč asi nebude. Kdyby byl, tak by se dalo vyzkoušet jestli by central fungoval odtud. Taky by se to dalo snad vyzkoušet diagnostikou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 Pokud centrál reaguje na zamykání, bude příčinou mikrospínač v zámku. Pokud centrál nereaguje ani na zamykání, může být jednou z příčin přerušený vodič ve svazku mezi dveřmi a A sloupkem. Viz téma: https://forum.skodahome.cz/topic/111864-kabel%C3%A1%C5%BE-vo-dver%C3%A1ch-a-jej-l%C3%A1mavos%C5%A5/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.