bobek Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 Chlapi už jste se někdo setkal s tím že zadní stěrač někdy funguje a někdy ne. Včera mě to překvapilo že nefungoval. Vyměním pojistku a zase nic. Odpoledne jela žena a fungoval. Dnes ráno cesta do Olomouce funguje a zpět už ne :-). Zrovna když je takové hnusné počasí to naštve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 (editace) Kable v priechodke, chyba motorceka. Isiel by som vylucovacou metodou - kontrola kablov... Pripadne problem priamo v packe stieracov Btw, neriesilo sa to tu uz nahodou? Edit: riesilo sa nieco podobne s kablami v priechodke https://forum.skodahome.cz/topic/150016-pri-otvarani-5-dveri-zhasne-osvetlenie-kufra/ Editováno: 11. Únor 2020, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drsnake Vloženo 2. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2022 (editace) Řeším již pár měsíců, "problém" se stěrači. V menu fabie 3 po FL, mám menu stěrače, které fungovalo. Před časem jsem dával auto na servis, protože se mi občas sami od sebe zapnuli zadní stěrače a v menu to hlásí "Funkce není momentálně dostupná" . Chtěl jsem třeba vypnout funkci aby zařazení zpátečky, samo setřelo a najednou to neexistuje. Nenapadá někoho něco proč? Bohužel servis na to nepřišel, problém že se občas stírá samo přestal, ale nedokázali na to přijít. V servise se jim to prej neprojevilo. děkuji za případné nakopnutí Editováno: 2. Listopad 2022, autor: drsnake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.