ladik164 Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 Zdravím všechny. Před par dny sem tu sháněl podvolantový krouzek do O2 po fl s indexem E coz je temer nejvyssi vybava. Zavada spocivala v roztrzene ksande od airbagu vlivem otaceni volantu. Jednotku E jsem az na jednu nabidku nesehnal a jina mi tam nesla vzhledem k vybave vozidla. Nova jednotka se pohybuje radove okolo 7 tisic. Nicmene oprava se da udelat daleko levneji a to tak ze staci sehnat jednotku se stejnym cislem ale bez indexu. Jednotky tu ksandu maji stejnou. Pak uz jen staci odcvakat kryt od elektroniky a povolit cca 6 malych sroubku na torx. Elektroniku predelat do te koupene jednotky kde je ksanda v poradku a namontovat zpet do auta.!!!! (hlavne si nesplest kryt aby nedoslo k rozmotani ksandy. je to porod poskladat zpet)!!!!. Ksanda ma 4 otacky takze kdyz si rozhodite polohu tak je snadne ji dat do vychozi. Navic je ve volantu aretace kam zapadnou 2 male trny. Volant ma rysky takze nehrozi ani pootoceni volantu. Neni potreba ani zadne prizpusobeni. Staci smaznout chybu airbagu. Hotovo. Me vysla oprava na 500,- pokud by chtel nekdo dalsi info tak mne kontaktujte :) Prosim adminy o prispendleni, urcite to nekomu pomuze 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msindel Vloženo 17. Květen 2021 Sdílet Vloženo 17. Květen 2021 Ahoj da se sehnat novy pásek anebo jen starší? Nikde jsem nenašel mám 5K0 953 569 B Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.