pechino Vloženo 14. Únor 2020 Sdílet Vloženo 14. Únor 2020 čau chlapi, lze přední mřížku obyč Kodiaqu vyměnit za LaK? Líbí se mi ty chromy na žebrech. Koukal jsem, že ji sem tam někdo prodává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 14. Únor 2020 Sdílet Vloženo 14. Únor 2020 Relana skusenost sice nieje,ale predpokladam,ze to bude iba designove odlisenie top varianty,ako u inych modelov,takze vymenitelne 1 k jednej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Ano dá se to vyměnit bez problému ale to co nechceš je cena :D komplet mřížka včetně krytky kamery stojí cca 10tis. řešil jsem to před Vánocema a za tuhle cenu se mi tam líbí ta černá :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pechino Vloženo 24. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Ahoj, na škoda dílech ji možná maj levnější, ale nevím jak ta krytka k tomu. Každopádně na Ali maj celkem pěknou za 160 dolarů, to už je ale víc, než bych do toho vrazil. https://www.aliexpress.com/item/32887919868.html?spm=a2g0o.cart.0.0.6b563c00hGwhE4&mp=1 32 minutes ago, Bullets said: Ano dá se to vyměnit bez problému ale to co nechceš je cena :D komplet mřížka včetně krytky kamery stojí cca 10tis. řešil jsem to před Vánocema a za tuhle cenu se mi tam líbí ta černá :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Právě že ta samotná krytka stojí 2,5tis. a bacha na Ali tam nemají v masce radar tím pádem u nás nepoužitelné... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pechino Vloženo 24. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 to je ta druhá věc, co jsem se chtěl zeptat, jestli v tom středu je něco schovaného.... Takže je. Já teda mám jen front asist, i když podle vin kodu bych měl mít adaptabilní tempomat, chci to ověřit v servisu, až pojedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Ano je tam ukrytý pod krytkou front asistent a kamera (pokud jí auto má) ;) jinak klasický tempomat od adaptativního poznáš podle páčky. Pokud ho máš na páčce blinkrů je to obyč :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pechino Vloženo 24. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Tak tím pádem je to vyřešené, děkuji. Řešení je asi jedině čumět po vrakáčích, jestli to někdo neprodává v kompletu. Na aukru to před pár měsíci prolítlo za dvojku komplet a nikdo to nekoupil :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 20. Únor 2022 Sdílet Vloženo 20. Únor 2022 Oživím téma, teď jsem podstoupil vymenu mřížky v předním nárazníku, ladim vše do černého lesku takže volba padla na mřížku RS( bez znaku RS ) tady výsledek, ještě neosazeno krytkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 27. Únor 2022 Sdílet Vloženo 27. Únor 2022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 27. Únor 2022 Sdílet Vloženo 27. Únor 2022 s tim cernym znakem je to paradni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 20. Březen 2022 Sdílet Vloženo 20. Březen 2022 Joo, Dekuji. Černe mám zatím než nahodim dvoubarevné ;) už jsou připravené 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.