Publikováno Červenec 29, 200817 r Zdravím. Nemám s kým porovnat. Mám O1 66kW MR 2003 Když vyřadím (motor zahřátý) spotřeba se pohybuje okolo 0,9 až 1,4l. Auto jede pěkně, nekouří, pěkně drží otáčky. Spíš mě zajímá jestli je ta spotřeba normální? Stejnou mám u V5 benzínu KLIMA OFF, jakmile zapnu tak se pohybuje okolo 1,5l/100km edit: - VAG bez chyb - váha dává dobré hodnoty (cca půl roku stará) - EGR OFF
Červenec 29, 200817 r zalezi jestli uplne stojis, pokud jen trochu jedes ukazuje to spotrebu v jinem rezimu, pokud uplne stojis je ta 0,9l normalni pohybuje se kolem 0,7 - 0,9
Srpen 2, 200817 r Ja mam teda 81kW ale s klimou sem cca na 0,8l a bez klimy na 0,7l pres litr to nejde ani s klimou.
Únor 15, 20205 r Zdravím pánové, nevíte někdo poradit, mám Octavii 1.9 TDI, při jízdě vozu vyřadím na neutral a palubní počítač mi ukazuje aktuální spotřebu 4,1l a narůstá třeba až na 4,8l a pak mi to skoci na 0,6l. Měnili mi teď rozvody, filtry, olej v servisu, můžete poradit. Předtím mi to nedelalo, dík Vašek
Únor 15, 20205 r No když vyřadím a motor jede na volnobeh, neměl by mit spotrebu 4,1l se vzrůstající tendenci, trvá to cca půl minutky a pak se spotřeba sníží na 0,6l jen jestli to mám resit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.