Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

VAG 000152 - cidlo teploty nasavaneho vzduchu 2 (G299)

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravíčko. Po letmém prozkoumání fóra jsem nenašel zmíňku o daném erroru z VCDS.

Auto mi v zahřátém stavu při snaze udržet rychlost konstantní náhodně buď ubere a nebo přidá otáčky/plyn, i když mám nožku zcela nehnutou. Nejvíce znát např. v 50 km/h na pětce nebo při rozjezdech na nižších stupních, kdy auto buď málo vytočí nebo přestřelí. Přišlo mi to divné tak jsem to napíchl a asi dává smysl, že by za to mohlo tohle čidlo.

Avšak nejsem úplně schopen najít nějaké náhradní nebo vůbec najít info o tom, jak něco takového vyměnit a kde to v motoru vlastně je. Někdo nějaká zkušenost?

Výčet chyby viz příloha.

IMG_20200214_185732.jpg

• Autor

Aha, tak jsem to dneska otevřel a podle nějakého pseudo manuálu čidlo našel. Bylo vyloženě vypojeno ze své zdířky tak jsem to jenom zacvaknul zpět, tak snad to bude všecho. Diagnostiku ale teď nemám a nemohu ověřit.

EDIT: Auto jede tak, jak jezdilo předtím. Takže vyřešeno.

Upraveno od Trine

• 1 rok později...
V 17. 2. 2020 na 8:30, Trine napsal:

Aha, tak jsem to dneska otevřel a podle nějakého pseudo manuálu čidlo našel. Bylo vyloženě vypojeno ze své zdířky tak jsem to jenom zacvaknul zpět, tak snad to bude všecho. Diagnostiku ale teď nemám a nemohu ověřit.

EDIT: Auto jede tak, jak jezdilo předtím. Takže vyřešeno. Dobrej,mám úplně stejný problém jako jste měl Vy můžete mi vyfotit,kde to čidlo najdu,diky

• Autor

Ten odkaz stále funguje, viz, byla to ta dvojka obrazek.thumb.png.c2d29b9b3d0941e5ec577b21e2be8c10.png

Upraveno od Trine

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.