Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravíčko. Po letmém prozkoumání fóra jsem nenašel zmíňku o daném erroru z VCDS.

Auto mi v zahřátém stavu při snaze udržet rychlost konstantní náhodně buď ubere a nebo přidá otáčky/plyn, i když mám nožku zcela nehnutou. Nejvíce znát např. v 50 km/h na pětce nebo při rozjezdech na nižších stupních, kdy auto buď málo vytočí nebo přestřelí. Přišlo mi to divné tak jsem to napíchl a asi dává smysl, že by za to mohlo tohle čidlo.

Avšak nejsem úplně schopen najít nějaké náhradní nebo vůbec najít info o tom, jak něco takového vyměnit a kde to v motoru vlastně je. Někdo nějaká zkušenost?

Výčet chyby viz příloha.

IMG_20200214_185732.jpg

Vloženo (editace)

Aha, tak jsem to dneska otevřel a podle nějakého pseudo manuálu čidlo našel. Bylo vyloženě vypojeno ze své zdířky tak jsem to jenom zacvaknul zpět, tak snad to bude všecho. Diagnostiku ale teď nemám a nemohu ověřit.

EDIT: Auto jede tak, jak jezdilo předtím. Takže vyřešeno.

Editováno: , autor: Trine
  • o 1 rok později...
Vloženo
V 17. 2. 2020 na 8:30, Trine napsal:

Aha, tak jsem to dneska otevřel a podle nějakého pseudo manuálu čidlo našel. Bylo vyloženě vypojeno ze své zdířky tak jsem to jenom zacvaknul zpět, tak snad to bude všecho. Diagnostiku ale teď nemám a nemohu ověřit.

EDIT: Auto jede tak, jak jezdilo předtím. Takže vyřešeno. Dobrej,mám úplně stejný problém jako jste měl Vy můžete mi vyfotit,kde to čidlo najdu,diky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...