JardaPr Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 (editace) Lze zprovoznit na Škoda Kodiaq (výroba 10-2019) s telefonem, který má Android 10 bezdrátové Android Auto? Editováno: 18. Únor 2020, autor: JardaPr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Антон Тимофеев Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 Nevím jak Android 10 (ale spíš je to o jednotce v aute než o verzi androidu), ale Android 9 s instalovanou nejaktuálnější verzi AA pouze kabelem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaPr Vloženo 18. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 (editace) Scala a Kamiq má od léta 2019, bezdrátové android auto, zajímalo mě zda u Kodiaqa je to jen o firmware, nebo i o jednotce v autě. Pokud by se musela řešit výměna jednotky v autě je jednodušší si koupit nějaký USB CARPLay adaptér a ten mít stále v autě připojený. Editováno: 2. Březen 2020, autor: JardaPr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeeCe Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 ahoj, Na budoucí možnost bezdrátového Android auto pro náš vůz moc nevěřím. To bude věc faceliftu. A mimochodem, jaka je teď vyzkoušená verze Android auto na Kodiaqu? Chce upgrade, ale nemůže jej udělat, tak si musím stáhnout ručně. Abych věděl co hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Антон Тимофеев Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 Mám verzi 5.1.500644-release a zatím funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinOstravak Vloženo 25. Březen 2020 Sdílet Vloženo 25. Březen 2020 V 18. 2. 2020 na 20:06, JardaPr napsal: Scala a Kamiq má od léta 2019, bezdrátové android auto, zajímalo mě zda u Kodiaqa je to jen o firmware, nebo i o jednotce v autě. Pokud by se musela řešit výměna jednotky v autě je jednodušší si koupit nějaký USB CARPLay adaptér a ten mít stále v autě připojený. Rozšířit ahoj, taky by mně zajímalo, zda by byl nějaký USB dongle Carplay pro bezdrátový AA - který by fungoval v továrních rádiích bez androidu. Na wish jsou všechny USB dongle jen pro infotainmenty s Androidem. Já mám Scalu, rádio Bolero a AA jen přes kabel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 7. Duben 2020 Sdílet Vloženo 7. Duben 2020 Nazdar, ma niekto nejaku skusenost s tymto adapterom AA ? https://carplay2air.com/products/carplay2air-wireless-adapter-for-android-head-units-android-auto-mirror-link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinOstravak Vloženo 8. Duben 2020 Sdílet Vloženo 8. Duben 2020 (editace) V 7. 4. 2020 na 8:05, Jaro92 napsal: Nazdar, ma niekto nejaku skusenost s tymto adapterom AA ? https://carplay2air.com/products/carplay2air-wireless-adapter-for-android-head-units-android-auto-mirror-link Rozšířit Ahoooj, no tenhle adapter je ale pro autorádia s Androidem - a předpokládám že ty máš originál infotainment od škodovky. Takže asi nic. Poznáš to tak, že v názvu je "for android head unit" :( A ještě ke všemu je tento adaptér pro Apple telefony :( Takže Apple telefon a android autorádio :( nic méně jsem viděl na netu adaptér pro WIRELESS CARPLAY, který byl pro infotainment bez androidu Editováno: 8. Duben 2020, autor: MartinOstravak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinOstravak Vloženo 8. Duben 2020 Sdílet Vloženo 8. Duben 2020 (editace) mrkni přímo sem - tenhle adaptér je pro originální rádia s carplay : "with factory CarPlay" https://carplay2air.com/products/cplaystreamer-wireless-adapter-for-factory-carplay-android-auto-module-and-mirror-link-feature Editováno: 8. Duben 2020, autor: MartinOstravak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 8. Duben 2020 Sdílet Vloženo 8. Duben 2020 (editace) V 8. 4. 2020 na 6:27, MartinOstravak napsal: mrkni přímo sem - tenhle adaptér je pro originální rádia s carplay : "with factory CarPlay" https://carplay2air.com/products/cplaystreamer-wireless-adapter-for-factory-carplay-android-auto-module-and-mirror-link-feature Rozšířit Diki MartinOstravak, práve tento cabel som myslel Editováno: 8. Duben 2020, autor: Jaro92 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinOstravak Vloženo 9. Duben 2020 Sdílet Vloženo 9. Duben 2020 V 8. 4. 2020 na 13:03, Jaro92 napsal: Diki MartinOstravak, práve tento cabel som myslel Rozšířit a ty to máš k Iphonu ?? mně by se přesně tohle hodilo k Androidu - ale nemůžu nic najít, pro originál rádio a telefon Android ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 9. Duben 2020 Sdílet Vloženo 9. Duben 2020 Este ho nemám ale rozmýšľam nad ním a k androidu som ešte takýto adaptér nevidel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinOstravak Vloženo 14. Duben 2020 Sdílet Vloženo 14. Duben 2020 no právě - přitom myslím že android má více lidí než po..aný iphone :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klakson23 Vloženo 14. Duben 2020 Sdílet Vloženo 14. Duben 2020 to, že nemáš na iPhone popř. že ho z nějakého důvodu nemáš rád neznamená, že je po..aný :) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinOstravak Vloženo 17. Duben 2020 Sdílet Vloženo 17. Duben 2020 V 14. 4. 2020 na 12:06, klakson23 napsal: to, že nemáš na iPhone popř. že ho z nějakého důvodu nemáš rád neznamená, že je po..aný :) Rozšířit jasně, to byl jen hovorový obrat, nechtěl jsem nikoho urazit :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klakson23 Vloženo 17. Duben 2020 Sdílet Vloženo 17. Duben 2020 Já věděl, že to pochopíš správně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.