Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Lze zprovoznit na Škoda Kodiaq (výroba 10-2019) s telefonem, který má Android 10 bezdrátové Android Auto?

Upraveno od JardaPr

Nevím jak Android 10 (ale spíš je to o jednotce v aute než o verzi androidu), ale Android 9 s instalovanou nejaktuálnější verzi AA pouze kabelem.

• Autor

Scala a Kamiq má od léta 2019, bezdrátové android auto, zajímalo mě zda u Kodiaqa je to jen o firmware, nebo i o jednotce v autě. Pokud by se musela řešit výměna jednotky v autě je jednodušší si koupit nějaký USB CARPLay adaptér a ten mít stále v autě připojený.

Upraveno od JardaPr

• 4 týdny později...

ahoj, Na budoucí možnost bezdrátového  Android auto pro náš vůz moc nevěřím. To bude věc faceliftu.

A mimochodem, jaka je teď vyzkoušená verze Android auto na Kodiaqu? Chce upgrade, ale nemůže jej udělat, tak si musím stáhnout ručně. Abych věděl co hledat.

• 2 týdny později...
V 18. 2. 2020 na 21:06, JardaPr napsal:

Scala a Kamiq má od léta 2019, bezdrátové android auto, zajímalo mě zda u Kodiaqa je to jen o firmware, nebo i o jednotce v autě. Pokud by se musela řešit výměna jednotky v autě je jednodušší si koupit nějaký USB CARPLay adaptér a ten mít stále v autě připojený.

ahoj, taky by mně zajímalo, zda by byl nějaký USB dongle Carplay pro bezdrátový AA - který by fungoval v továrních rádiích bez androidu. Na wish jsou všechny USB dongle jen pro infotainmenty s Androidem.

Já mám Scalu, rádio Bolero a AA jen přes kabel ... 

• 2 týdny později...
před 22 hodinami, Jaro92 napsal:

Ahoooj, no tenhle adapter je ale pro autorádia s Androidem  - a předpokládám že ty máš originál infotainment od škodovky. Takže asi nic. Poznáš to tak, že v názvu je "for android head unit" :(   

A ještě ke všemu je tento adaptér pro Apple telefony :(

Takže Apple telefon a android autorádio  :( 

nic méně jsem viděl na netu adaptér pro WIRELESS CARPLAY, který byl pro infotainment bez androidu

Upraveno od MartinOstravak

před 22 hodinami, Jaro92 napsal:

Diki MartinOstravak, práve tento cabel som myslel 

a ty to máš k Iphonu ?? mně by se přesně tohle hodilo k Androidu - ale nemůžu nic najít, pro originál rádio a telefon Android ... 

Este ho nemám ale rozmýšľam nad ním a k androidu som ešte takýto adaptér nevidel. 

no právě - přitom myslím že android má více lidí než po..aný  iphone :) 

to, že nemáš na iPhone popř. že ho z nějakého důvodu nemáš rád neznamená, že je po..aný :)

V 14. 4. 2020 na 14:06, klakson23 napsal:

to, že nemáš na iPhone popř. že ho z nějakého důvodu nemáš rád neznamená, že je po..aný :)

jasně, to byl jen hovorový obrat, nechtěl jsem nikoho urazit :) 

Já věděl, že to pochopíš správně :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.