Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Lze zprovoznit na Škoda Kodiaq (výroba 10-2019) s telefonem, který má Android 10 bezdrátové Android Auto?

Editováno: , autor: JardaPr
Vloženo (editace)

Scala a Kamiq má od léta 2019, bezdrátové android auto, zajímalo mě zda u Kodiaqa je to jen o firmware, nebo i o jednotce v autě. Pokud by se musela řešit výměna jednotky v autě je jednodušší si koupit nějaký USB CARPLay adaptér a ten mít stále v autě připojený.

Editováno: , autor: JardaPr
  • o 4 týdny později...
Vloženo

ahoj, Na budoucí možnost bezdrátového  Android auto pro náš vůz moc nevěřím. To bude věc faceliftu.

A mimochodem, jaka je teď vyzkoušená verze Android auto na Kodiaqu? Chce upgrade, ale nemůže jej udělat, tak si musím stáhnout ručně. Abych věděl co hledat.

• o 2 týdny později...
Vloženo
V 18. 2. 2020 na 21:06, JardaPr napsal:

Scala a Kamiq má od léta 2019, bezdrátové android auto, zajímalo mě zda u Kodiaqa je to jen o firmware, nebo i o jednotce v autě. Pokud by se musela řešit výměna jednotky v autě je jednodušší si koupit nějaký USB CARPLay adaptér a ten mít stále v autě připojený.

ahoj, taky by mně zajímalo, zda by byl nějaký USB dongle Carplay pro bezdrátový AA - který by fungoval v továrních rádiích bez androidu. Na wish jsou všechny USB dongle jen pro infotainmenty s Androidem.

Já mám Scalu, rádio Bolero a AA jen přes kabel ... 

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)
před 22 hodinami, Jaro92 napsal:

Ahoooj, no tenhle adapter je ale pro autorádia s Androidem  - a předpokládám že ty máš originál infotainment od škodovky. Takže asi nic. Poznáš to tak, že v názvu je "for android head unit" :(   

A ještě ke všemu je tento adaptér pro Apple telefony :(

Takže Apple telefon a android autorádio  :( 

nic méně jsem viděl na netu adaptér pro WIRELESS CARPLAY, který byl pro infotainment bez androidu

Editováno: , autor: MartinOstravak
Vloženo
před 22 hodinami, Jaro92 napsal:

Diki MartinOstravak, práve tento cabel som myslel 

a ty to máš k Iphonu ?? mně by se přesně tohle hodilo k Androidu - ale nemůžu nic najít, pro originál rádio a telefon Android ... 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...