vitezslav2 Vloženo 19. Únor 2020 Sdílet Vloženo 19. Únor 2020 Ahoj chtěl bych se zeptat. Všiml jsem si, že se mi občas stane že se mi při podřazení ozve jako by ,,zahučení”. Ale je to jen pokud auto pár dní stojí a je venku pod nulou. Pokud se motor zahřeje, už to nedělá. Další den už je to v pořádku. Ozve se to zase jen když auto pár dní stojí. Pokud jezdím každý den, nedělá to. Napadlo mne spojkové ložisko, ale namám s tím zkušenost. Díky za názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 8. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2021 Někde jsem četl, že spojkové ložisko hučí při sešlápnutí spojky, ale někde zase že při pouštěni spojky, což by mohl být můj případ. Nemá někdo zkušenost s výměnou spojkové sady v autorizáku? Kolik si mám připravit? Děkuji za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 11. leden 2021 Sdílet Vloženo 11. leden 2021 To ešte neznamena že to je na vymenu a ešte to nemusi byt spojkovym ložiskom. Kolkokrat ste menili olej v prevodovke za 12 rokov ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 11. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2021 Děkuji za reakci. Ještě jsem olej neměnil. Kdybych ho teď nechal vyměnit, nebudu ho muset měnit potom při případné výměně spojky znovu? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 11. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2021 Tak jsem se chtěl objednat na výměnu oleje v převodovce v autorizáku a vyloženě mne od toho odrazovali. Nechápu, proč se jim to nechce dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 13. leden 2021 Sdílet Vloženo 13. leden 2021 Tak to nechapem prečo nemusi to robiť autorizak len tam treba dať origo olej. Ale tie pazvuky pri podradeni to neodstrani ale predlži životnosť prevodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 13. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2021 A dalo by se někde najít jaký se tam leje origo olej a kolik (servisní manuál)? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 13. leden 2021 Sdílet Vloženo 13. leden 2021 Kupuju sa 2 litre. https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/g060726a2-prevodovy-olej-1l-skoda-13762.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 14. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2021 A da se najít popis jakej šroub je vypouštěcí a kolik a kudy nalejt? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 14. leden 2021 Sdílet Vloženo 14. leden 2021 Všetko je tu na fore popisane aj na 1,2-ke je ten isty postup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 14. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2021 (editace) Jinak podařilo se mi nahrát ten zvuk (hučení), co se ozývá při pouštění spojky. Ale jen při rozjezdu, nebo podřazení. A jen když je motor studenej a auto pár dní stojí, po ujetí cca 10km to přestane. Pokud jezdím každý den, tak se to taky neukazuje. Každý, kdo to slyšel, tak mu to nic neříká. V pátek jsem to odvezl do autorizáku s tím, že to příští týden vyzkouší. Roomster.mp3 Editováno: 16. leden 2021, autor: vitezslav2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.