dragonfly645 Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Ahoj, mam Superb II 2008 sedan. Bohuzel mi zacaly zajizdet predni 2 parkovaci senzory dovnitr do narazniku. Jsou to ty dva hned vedle SPZ. Mam docela dlouhe prsty tak jsem schopen ze spoda na ne dosahnou a popostrcit zpet. Jenze casem samozrejme zajedou zas dovnitr a spatne detekuji prekazku. Vypada to ze se odlepil drzak snimacu. Jsem schopen to nejak jednoduse opravit? Nebo se musi demontovat cely predni naraznik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PalkoSup Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 Optimální varianta je sundat nárazník, odstranit odlepenou oboustrannou pásku z držáku snímačů a dát novou, nejlépe stejné tloušťky abys pak neměl snímače PDC buď utopené anebo vylezlé ven. Namontovat nárazník a samozřejmě se pochválit za dobře vykonanou práci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonfly645 Vloženo 2. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 OK, diky za odpoved. Asi to necham udelat nekomu zkusenejsimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weixiao Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 Mne sa to stalo tiež na jednom držiaku. Ešte mám v pláne skúsiť odpojiť senzor z objímky, objímku poodtlačiť a skúsiť bodnúť sekundovým lepidlom. Lež to bude asi vcelku chirurgická práca pre ruky a zápästia :D .. ale skúsim to. Jasné, že je rozumnejšie zhodiť nárazník, ale že by sa mi chcelo ho dávať opakovane hore dole .. to ani nie. Dám vedieť, či sa mi to podarí, keď sa zastabilizuje jarné počasie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.