jakub_z_bb Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Tak sa objavila ďalšia vec, ktorá potrebuje výmenu na mojej kráske. Mal som podozrenie, ktoré mi servisák potvrdil a to je poškodený silenblok reakčnej vzpery (tuším, že tak sa to volá, tá od prevodovky na nápravnicu). Najjednoduchšie je, samozrejme, nechať to urobiť odborníka, ale aj tak sa pohrávam s myšlienkou, že by som to vymenil ja. Niekde som čítal, že to chlapík dokáže urobiť aj bez demontáže nápravnice. Ten spodný by tak určite išiel, ale dá sa prelisovať aj ten vrchný silenblok priamo na aute? Je možné ho vtlačiť odspodu, alebo je tam nejaký doraz, ktorý to nepustí? Viete mi odporučiť konkrétnu značku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 Menil jsem si to doma presne jak rikas, tedy bez sundani napravnice. Stare jsem jeste v napravnici rozrezal a nasledne lehce vyndal. Zadna zarazka tam neni, takze vrchni jsem tam vtlacil zespodu. Jediny problem je, ze silentbloky maji zkosene hrany (aby tam sly natlacit) jen z vnitrni strany, u horniho jsem tedy musel zkosit i vnejsi (horni) hranu. Pouzil jsem silentbloky od Lesjöfors. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub_z_bb Vloženo 25. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 Mal si k tomu aj nejaký prípravok na zalisovanie? Na pár videách som videl, že sa tá časť, kde je vybratie na "kosť" ku prevodovke celkom rada vypučí a potom je problém to dostať dnu. Tohto sa bojím, že by sa mohlo stať práve v tom okienku nápravnice. So silenblokmi si spokojný? nie sú príliš tuhé alebo naopak málo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 26. Únor 2020 Sdílet Vloženo 26. Únor 2020 Zadny specialni pripravek jsem nemel. Uz si to presne nepamatuju. Proste jsem neco vlozil mezi zvedak a silentblok a potom jsem zvedakem na silentblok tlacil a tim se jakoby snazil zvednout auto. Silentbloky se mi zdaji v pohode. Niceho zvlastniho jsem si nevsiml. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub_z_bb Vloženo 1. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2020 Tak vďaka za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.