tomass Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Chcel by som sa opytat rady starsich/skusenejsich. Prednedavnom som bol na vymene silentblokov (?) prednej napravy v skoda servise,kde mi okrem toho vymenily aj stabilizator.Vymenili ho kompletne preto,ze vraj moj typ Fabie (21.5.2001) ho ma nerozoberatelny.A az novsie modeli ho vraj maju rozoberatelny.Co je na tom pravdy? Mam im ist .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 starší modely(tušim do 2003) měly jinej stabik, takže je na tom něco pravdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xavian Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Chcel by som sa opytat rady starsich/skusenejsich.Prednedavnom som bol na vymene silentblokov (?) prednej napravy v skoda servise,kde mi okrem toho vymenily aj stabilizator.Vymenili ho kompletne preto,ze vraj moj typ Fabie (21.5.2001) ho ma nerozoberatelny.A az novsie modeli ho vraj maju rozoberatelny.Co je na tom pravdy? Mam im ist .... Dobrý den, můžete napsat kolik to stálo. Budu to muset taky řešit. Ďíky fábie 1,4 Mpi 50 KW combi 2001 73000KM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 starší modely(tušim do 2003) měly jinej stabik, takže je na tom něco pravdy Presne ako hovoris.Mr do 2003 maly stare stabilizatory a tie sa museli menit komplet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jansko Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 podľa čoho spoznám že mi je treba nejaké silentbloky meniť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Souček Pavel Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Mám fabii 1,9 Tdi r.v 2001 a ve škodovce mi sdělili,že jsou měnit jen gumy a ne celý stabík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dosinek Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 ahoj, chci vyměnit kompletně stabilizátor tak se chci zeptat jestli už to někdo dělal a jestli budu muset sundat kvůli tomu nápravu nebo ta tyč půjde vytáhnout i tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 áno dělal a niekoľkokrát ... ...a teraz vážne nápravnicu budeš musieť spustiť dolu,inak ten stabilizátor nevytiahneš ... ..tu to máš aj napísané/potvrdené http://forum.skodahome.cz/topic/49638-výměna-stabilizátoru-16-mm-za-19-mm/?p=1435209 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 tak tady si přihřeju polívčičku a trochu zasmrdím samochválou, ale tohle se mi tenkrát povedlo http://forum.skodahome.cz/topic/71-bouch%C3%A1ni-p%C5%99edn%C3%AD-n%C3%A1pravy/page-18#entry1558056 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 vieme,vieme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel B. Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 Zdravim. Vie mi niekto poradit, ako vymenit pozdlzny stabilizator na prednej naprave Skoda Fabia Combi 1.9Tdi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. Únor 2020 Sdílet Vloženo 26. Únor 2020 Musíš spustit přední nápravu. Podrobnosti - Google + "Dílenská příručka Fabia" Pokud řešíš jen rozpadlá plastová lůžka, tak se to dá vyřešit bez demontáže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.