paldous Vloženo 26. Únor 2020 Sdílet Vloženo 26. Únor 2020 Ahoj, po vymene kabelaze jsem si vsiml ze nemam osvetlene packy blinkru a steracu, muze mi nekdo potvrdit ze maji byt osvetlene? Nejsem si jist jestli neco nepokazili pri zarucni oprave USB kabelaze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiq07 Vloženo 26. Únor 2020 Sdílet Vloženo 26. Únor 2020 Nie, nemaju byt osvetlene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvido27 Vloženo 27. Únor 2020 Sdílet Vloženo 27. Únor 2020 Já mám páčky řazení na volantu podsvětlené ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 27. Únor 2020 Sdílet Vloženo 27. Únor 2020 Řeč je o páčkách blinkrů a stěračů, které nejsou sériově podsvícené... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.