Dynamix Vloženo 4. Březen 2020 Sdílet Vloženo 4. Březen 2020 Zdravím, mam taký menší problém. Keď počas jazdy pustím na fabii ventilator tak ide prerušovane, v takých akokeby sekundových intervaloch že chvilku fúkne potom sekundu ticho, potom zas fúkne a takto stále dokola. Niekedy je pauza medzi fúkaním aj dlhšia že je napríklad fúkne, potom 10 sekund ticho a zas fúkne. Občas sa stane napríklad rano ked cestujem do prace že prvú polovicu cesty fúka nepravidelne a v polovici cesty sa unormálni a fúka akoby mu nič nebolo, pekne bez prestavky. Neviete čo by tomu mohlo byt či treba nový ventolátor alebo niečo menej závažné? Ďakujem za každú radu Škoda Fabia 2 Elegance combi 1.6TDI 66kw r.v.2013 Climatronic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafr Vloženo 27. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2020 Takové slabounké klepání, pouze, když mám ventilátor na stupeň II? Nevím, ale dělá mi to taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dynamix Vloženo 29. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2020 Ani nie klepanie ale skôr ako keby sa vypínal a zapínal v sekundových intervaloch.. Že fukne a zhasne, zas fúkne a zas zhasne. Ale všimol som si že to robí Hlavne ked udrú silné mrazy, možno to je len tým že ešte je auto studené a trvá než sa tie vrtule rozbehnú poriadne, ked sa auto zohreje tak to prestane robiť a fúka pekne. Prípadne som prišiel už časom na taký zlepšováčik :D ked mi to blbne tak stači aby som zapal vnútornú cirkulaciu a hned vypal, vtedy sa rozbehne natvrdo či chce alebo nechce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.