Maryska Vloženo 8. Březen 2020 Sdílet Vloženo 8. Březen 2020 Zdravim-mechanik mě dělal rozvody,když jsem odjížděl bylo všechno v cajchu a asi po týdnu začlo auto houkat.Sundali jsme řemenici od alternátoru a zvuk jsme zjištovali pres trubku a šlo to od vstřikovacího čerpadla.Tak jsme koupili repas,mechanik říkal,že na starym byla volná osa k ozubenému kolu,ale zvuk se nestratil a houká to pořád od čerpadla. Nevíte co stim,nebo je to normální,děkuju za odpovědi.Marysa VID_20200226_183403.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 8. Březen 2020 Sdílet Vloženo 8. Březen 2020 Podobné zvuky jsem měl kdysi na Feldě 1.9, když jsem trochu přepnul řemen. Mírně jsem uvolnil a přestalo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maryska Vloženo 15. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2020 Rozvody jsou nastaveny spravne,nove cerpadlo tak nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevec123 Vloženo 7. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2022 vyresili ste to neak? mam ten samej problem rapid 1.6 tdi CR prave sem mel auto v servisu udelali me nove rozvody a rekli ze zvuk jde od cerpadla a ze je to casty jev u techto motoru ale ze to nema na funkci vliv. Kazdopadne to huceni me vadi, tak sem chtel cerpadlo dat repasovat ale vy pisete ze po vymene se problem nevyresil tak nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.