martini0911 Vloženo 9. Březen 2020 Sdílet Vloženo 9. Březen 2020 Caute, mam Rapid 2017 1.6 tdi 85kW najeto 90tis. Pri otackach cca 1500 ked sa zapina turbo tak auto citelne ako keby poskakuje chvilku az sa turbo nezapne. V servise mi povedali ze turbo je vporiadku a jedina moznost su chybna vstreky, ale musia ich poslat na diagnostiku aby nieco zistili a bude to trvat 2-3 tyzdne. Co si myslite? Mam tam auto nechat ? Dik, Tomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 9. Březen 2020 Sdílet Vloženo 9. Březen 2020 Moc si toho neřekl. Škube to pořád i při vyšších otáčkách ? Motor netáhne ? Nebo výkon je ok a pouze škube ? Muže být i škrtící klapka, EGR ventil ATP... Pokud to jen občas škube zkusil bych kvalitní naftu a přidat VIF diesel. Ten bych doporučil přidávat vždy. Každopádně jinak ti stejně nezbude nic jiného než jim důvěřovat. Vstriky se na diagnostiku posílat musí, leda by jsi chtěl rovnou zaplatit všechny nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini0911 Vloženo 10. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 iba pocas tych 1500 ot. ak tie otacky drzim pri urcitej rychlosti alebo pomaly zrychlujem tak je to citit iba pri tych otackach. Prejavuje sa to takym ako keby poskakovanim auta ako keby som isiel pozvolna po oblych retarderoch. Tankujem celu historiu auta priemiove nafty najviac omv. No ak sa to preukaze na tej diagnostike tak super daju mi no striky aj cerpadlo ale ak nie tak by som musel montaz zaplatit. Servisak mi hovoril ze maju skusenost s touto reklamaciu, chyba je unava materialu strekov alebo co..a ze zopar mali vratenych z dovodu tankovania nekvalitnej nafty... Tak neviem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.