prokoppd Vloženo 12. Březen 2020 Sdílet Vloženo 12. Březen 2020 Zdravíčko. Potreboval by som poradiť v čom je chyba a ako ju opraviť. Z ničoho nič sa mi zo dňa na deň skrátila vzdialenosť funkčnosti DO. Mám kľúč 3-tlačitkový vyklápací (všetko origo aj DO, centrál, alarm) Vždy mi fungovalo na cca 20-30m. a raz jedného dňa musím prísť až k vodičovým dverám a kľúč pomaly priložiť k oknu aby fungovalo odomknutie alebo zamknutie. Skúsil som ako prvé vymeniť bateriu v DO (dokonca 2x) ale nepomohlo. Vyčistil som kontakty a nič.Po stlačení tlačítka normálne blikne dioda ako predtým. Skúsil som aj synchonizáciu DO podľa príručky (stlačiť akékoľvek tlačítko a odomknúť dvere kľúčom. To tiež nepomáha. Viete mi ešte poradiť čo mám vyskúšať? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 12. Březen 2020 Sdílet Vloženo 12. Březen 2020 Bohužel budeš muset koupit novou elektroniku klíče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokoppd Vloženo 12. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2020 Nemyslím si že to bude v elektronike kľúča. Teraz som bol vyskúšať náhradný čo mám doma a robí to isté. Musím prísť až pri auto. Ešte pred cca mesiacom fungoval aj ten na oveľa väčšiu vzdialenosť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.