Roman123321 Vloženo 17. Březen 2020 Sdílet Vloženo 17. Březen 2020 (Skoda fabia 1 1.4 16V 55kw 2000) Zdravím, nikde jsem neviděl diskuzi která by mi napověděla s problémem co mám takže - už delší dobu co jsem si večer všiml při rozsvícených světlech že se z pod kapoty vane lehký kouř, nic strašného. Dnes jsem to i vypozoroval že se vane z boku od podvozku. Po otevření kapoty jsem nikde neviděl, že by se to odněkud kouřilo. Sem tam mi i zasmrádne v autě. Olej byl vyměněn cca před 5tkm. Jinak motor běží jak hodinky. Taky mi auto při jízdě sem tam pocukne. Řešil jsem to výměnou egru a pročištění jak trubky ke škrtící klapce tak klapku samotmou. Bádal jsem všude možně ale nic jsem nenašel. Taky jsem se koukal jestli něco neuniká a nechčije to na zem ale nic. Takže se obracím na vás. Díky za vaše rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.