Daniel Kyčmer Danex Vloženo 22. Březen 2020 Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 Ahoj dle manuálu vozidla u mého vozidla jsou obrysové žárovky klasické W5W, 12 V, 5 W. Při nainstalování RGB LEDek do nich, mě pouze probliknou a to je vše. Vyzkoušeno ve stropnici a tam normálně fungují ( i ovladač ) , dokázal by mě někdo vysvětlit, co dělám špatně popřípádně jaké RGB LEDky by tam fakčili ? ( vyzkoušené veškeré kombinace včetně obou světel, nahodil jsem zpět staré žárovky a fungují, takže pojistky ani nic podobného to nebude, jen to problikne a vypne, můj odhad je, že tam jde málo výkonu nebo něco takového, ale canbus tam je, či jak se tomu říká :D ) Octavia 2 před fl, 2007, 103kw BMM ( xenony ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel Kyčmer Danex Vloženo 22. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 https://www.led-autozarovky.cz/led-autozarovky/eshop/35-1-Autozarovky-12V/0/5/6818-Zatezovy-modul-pro-LED-zarovky-s-patici-T10-W5W Tohle pouze smaže chybu, nebo by to mohlo mít vliv na funkčnost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuCasX Vloženo 22. Březen 2020 Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 U mé OIII jsem instaloval LED pásky (ale na potkávačky) a měl jsem problém právě s kontrolou prasklých žárovek. Co to dělá, když jen pootočíš klíčkem do startovací polohy? Tam by ti to mělo svítit (já dokud jsem nenastartoval, tak pásky svítili, po nastartování po 2 vteřinách zhasly) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel Kyčmer Danex Vloženo 22. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 Při nenastartovani mě to děla to samé jak při nastartování. Spinacem světel tocim rychle on/off abych vůbec viděl probliknout tu žárovku.. nic víc z toho nedostanu ( žádné 2s světlo nic, pouze rychlý blik) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel Kyčmer Danex Vloženo 22. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 Má to svítit takto IMG_2243.MOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuCasX Vloženo 22. Březen 2020 Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 Jak moc se vyznáš v elektrice a jak jsi zručný? Dle mého je fakt problém s kontrolou prasklých žárovek, já musel tahat kabel s + od jinud, dá se to obelstít i použitím relé. Snad se k tomu vyjádří i někdo jiný, kdo má OII nastudovanou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel Kyčmer Danex Vloženo 22. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 Jako umím si napojit kravinky, podsvícení auta, na vypínač, na baterku, na pojistky, na rádio atp.. ale tam ty výkony jsou vesměs stejne 12v .. tohle nechápu třeba vůbec.. zadní světla mám cele led + dokonce dynamicky blinkr a fakcili i když byl error :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 23. Březen 2020 Sdílet Vloženo 23. Březen 2020 Tyto ledky nemají diky tomu disko blikani konstantni odběr a pravděpodobně ti to zhodí kontrola prasklých žárovek jak bylo psané výše, takže buď upravit elektroinstalaci anebo popřemýšlet jestli tam nebude lepší nechat původní žárovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel Kyčmer Danex Vloženo 24. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2020 Takže jedině zkušený elektrikář, já bych to sám nezvládl což? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.