Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

nechával jste si někdo ušít koberečky "na zakázku"? Pokud ano, jaké máte zkušenosti? Doporučili by jste někoho?

• 3 týdny později...

Ja jsem objednaval tedkom sadu na zakazku.Puvodne jsem chtel objednavat pres web skody originalni koberce, ale nakonec jsem nasel na teto strance.Jinak cena 89 euro ale nevim jestli zaslou i do CR.Ja objednaval do Belgie.

https://www.justcarpets.nl

Byl jsem opravdu prijemne prekvapeny, lepsi snad nemame ani v obyvaku.Vyborny material 15mm tlusty a koberce opravdu presne sedi.Ve fotkach porovnani s koberci ze skoda superb L&K

20200420_222422.jpg

Upraveno od huty.21

Jake je, prosim, cislo dilu originalnich kobercu z fotky? Jsou dva druhy - standardní s číslem 3V1061404B a lepší "prestige" s číslem 3V1061404A. Ta První se dají koupit na webu Škody za 1 242Kč a ty lepší bývají docela často zlevněné z 1700Kč na cca 1450Kč. Lepší varianta je docela překvapivě festovní. Nemůžu kvůli malému nájezdu posoudit výdrž.

Ty moje jsou standartni...dival jsem se po tech prestige pres Skodu, ale necekal jsem ze by to bylo o tolik lepsi.

Mne by tam vadil ten napis,ale to obsitie bielou nitou je krasne.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.