mavojek Vloženo 21. Duben 2020 Sdílet Vloženo 21. Duben 2020 Dobrý den, mám Amundsena, škoda connect i vloženou simkartu. Nyní jsem do auta nechal nainstalovat GPS Dozor a mám pocit, že od té doby je "zeměkoule" uprostřed nahoře stále červená. Neví někdo co to znamená? Na první pohled se vše zdá být asi funkční, ale dříve po nějaké době zeměkule zbělala. Asi mi tam něco po....kazili? Díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 Divný, to by znamenalo že si offline, Mě když jsem na netu a online tak je bílá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeeCe Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 mám zkušenosti, že i při červené zeměkouli to bylo schopno načíst počasí v nově zvolené destinaci. Během navigování zjistit zácpy na trase. tj spíš bych řekl, že to je online i při červené zeměkouli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 (editace) @LeeCe podle návodu NE ... červená zeměkoule - B Online služby ŠKODA Connect jsou nedostupné. Editováno: 3. Červen 2020, autor: sumachr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.