P_Fabia_2 Vloženo 22. Duben 2020 Sdílet Vloženo 22. Duben 2020 (editace) Zdravím. Všimla jsem si, že mám konec výfuku zrezlý a kousek už urezlý (cca 2 cm), ale jinak je výfuk v pořádku (nejsou na něm žádné díry). Je možné ten zrezlý konec pouze odřezat, nasadit na něj novou koncovku, popř. kousek té výfukové trubky a připnout to sponama? Cca dva týdny zpět jsem byla na STK i emisích, i v servisu a nikdo si ničeho nevšiml, až teď si všímám, že zvuk při prudším šlápnutím na plyn je jiný. Díky za rady. Editováno: 22. Duben 2020, autor: Pawouk Upraven název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 22. Duben 2020 Sdílet Vloženo 22. Duben 2020 Ahoj. Jestli máš jiný zvuk,a je to výfukem,tak to bude spíše děravý pletenec hned u motoru,koncovka ti zvuk nezmění. Nech si to zkontrolovat někde kde opravují a mění výfuky,je možné že ti to třeba jen někde podfukuje a pomůže tomu zavaření. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.