Dominick Jeffrey Mars Vloženo 30. Duben 2020 Sdílet Vloženo 30. Duben 2020 Zdravím, mám fábii 1.4 16v r.v. 2006. V poslední době se mi občas stane, že jedu a z ničeho nic auto začně cukat, ztrácí výkon a rozsvítí se ABS a ASR. Většinou se tak stane, když mám zařazený 5. rychlostní stupeň respektive jindy se mi to nestalo tak nevím, zda to může mít návaznost. Kontroloval jsem kabely a vše se zdá být ok. Když motor zhasnu a nastartuji tak kontrolky zhasnou. Naposledy jsem zkusil podřadit na 4. když jsem ztrácel výkon, maličko to přišlápl zařadil 5 a auto jelo ale kontrolky tedy dál svítili. Někdy ujedu 50km a vše je v pořádku někdy se jen rozjedu a kontrolky se rozsvítí. Nevíte co s tím, nebo nějaké zkušenosti s tímto problémem? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpatrikm Vloženo 30. Duben 2020 Sdílet Vloženo 30. Duben 2020 Spoiler Vynechavanie zapolovania mas az na takej urovni ze ho rozpozna RJ a tym padom nie je splnena poziadavka na vykon a rozsvieti asr.na 99% bud cievka alebo kable mozu byt zvnutra zoxidovane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominick Jeffrey Mars Vloženo 4. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2020 Hodil jsem na to diagnostiku a byla chyba u pravého kola v čidle. Chybu jsem vymazal a uvidím, zda to bylo tím enbo je problém i jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.