jamos Vloženo 1. Květen 2020 Sdílet Vloženo 1. Květen 2020 Ahoj, vypadlo mně za jízdy čidlo venkovní teploty a prodřel se ten měřící váleček na něm a přestalo samozřejmě fungovat. Koupil jsem nové na škoda autodíly - označení DE. Ukazuje o deset stupňů míň, poslali mně druhé a ukazuje opět o 10 st. míň. Nejde to nějak nakalibrovat nebo nastavit diagnostikou ? Poradíte ? Děkuji S1 AMX V6 - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 1. Květen 2020 Sdílet Vloženo 1. Květen 2020 Jako že třeba ani na druhy den neukazuje spravne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamos Vloženo 1. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2020 Ne. Stále od deset stupňů. Obě dvě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamos Vloženo 1. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2020 Nejsou to originály, ale druhovýroba DE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.