keras1 Vloženo 13. Duben 2023 Sdílet Vloženo 13. Duben 2023 Užitná hodnota/cena/zábava/koníček... Za 2tis. Vzhledem k tomu jak často kapotu otevírám, já bych to nedal. Ale z předešlého auta jsem na vzpěry byl zvyklej a 500 mi přišlo ok. Tím nechci hodnotit kdo je má origo pro Scalu, je to prostě dobrý pocit a zábava. Já do relat. levnýho auta nebudu cpát další tisíce. Stále zůstane v této třídě ať má výbavu jakou chce😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 13. Duben 2023 Sdílet Vloženo 13. Duben 2023 Mne sa na tom Milotecu pacia hlavne tie uchytenia,hlavne to vrchne je take masivnejsie.....kapota Scaly je totiz slusne tazka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fsociety19x Vloženo 14. Duben 2023 Sdílet Vloženo 14. Duben 2023 ja mam z obautodily-lacne neboli ale montaz jednoducha a sluzia- na F2 som mal tiez a uz by som klasicke nechcel. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.