Přejít na obsah

Kodování Octavie IV

Dixik2

Doporučené příspěvky

Zdravím, mám dotaz. Z minulého auta mi zůstala diagnostická jednotka pro OBD II s Bluetooth ELM327 viz. příloha. Verze čipu tuším 1.5, koupeno na Sunnysoftu před cca třemi lety. Zkoušel jsem ho připojit do O4 Facelift. Mobil se s BT spojil, pak i s řídící jednotkou, ale to bylo asi tak vše. Přes českou aplikaci Car Scanner jsem po připojení zkoušel aktualní data - přístrojová deska, živá data a další a neukazovalo to nic i když to hlásilo připojeno. Když jsem klikl na diagnostické chybové kody tak to dlouho neco načítalo než se zobrazilo spoustu voleb s fajifkou a když po delší době to nabídlo číst, tak se to začalo znovu připojovat a pak jako by něco načítat tak jsem to přerušil, trvalo to dlouho a i kvůli tomu že nefungovala ani ta data - přístrojová deska - otáčkoměr při nastartovaném motoru. Zkoušel jsem i přehodit jiný profil v nastavnení ale moc se to nezmenilo. Má někdo tuto diagnostiku a funguje mu i na O4 po faceliftu? Vím že nové modely mají nové zabezpečení, tak jsem jen chtěl vědět jestli to někomu funguje a dokaže to alespon něco vyčíst - případně smazat, nebo něco dělám špatně. Děkuji za info.

1739010308568.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...