René Gőth Vloženo 6. Květen 2020 Sdílet Vloženo 6. Květen 2020 Zdravím. Nemůžu se na Scale připojit aplikací MyŠkoda. Zkusil jsem už skoro všechno, ale pořád v aplikaci nic z hodnot stažených z auta nenaběhne. Jde mi např. o napětí na baterii. Mobil mám IP11. Poradil by někdo přesné nastavení jak v autě tak v mobilu? Předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 6. Květen 2020 Sdílet Vloženo 6. Květen 2020 Pokiaľ viem, MyŠkoda tieto informácie o stave baterky, nádrže, prejdených kilometroch, či práve rozsvietenej kontrolke získavala len cez starý Smartgate (krabička pod sedadlom vodiča prepojená cez wifi s mobilom) - je to uvedené aj vo FAQ k aplikácii. Smartgate však bol škodovkou zarezaný už dávnejšie ešte pred uvedením Scaly a tak pri nových modeloch je MyŠkoda použiteľná len ako manuál od auta stále po ruke alebo na stručný výpis z digitálnej servisnej knižky, ktorý si vieš stiahnuť po zadaní VIN čísla. Na získavanie údajov z auta vyskúšaj skôr aplikáce Škoda OneApp (asi ďalší adept na zarezanie), ktorý by mal fungovať cez Smartlink+ alebo Škoda Connect cez Care Connect - niekto určite poradí viac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeWe Vloženo 6. Květen 2020 Sdílet Vloženo 6. Květen 2020 @brrrrm Škoda Oneapp jsem pokoušel spojit ale nepřipojí se s autem . Tato aplikace bude dnes jak píšeš zaříznutá a během dneška má vyjít nová verze aplikace Škoda Connect do níž má být sloučena-vložena. Viz email který jsem dostal před týdnem https://forum.skodahome.cz/topic/149010-škoda-connect-obecně/?do=findComment&comment=2461889 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.