joodla Vloženo 8. Květen 2020 Sdílet Vloženo 8. Květen 2020 Chci se zeptat, mám škoda Octavia 1.4 TSI,jede nádherně,ale při jízdě jsem zpozoroval takové jako by drhnutí, při vymačknutí spojky to přestane,nebo když z lehka přidám plyn, poradíte co to může být? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Květen 2020 Sdílet Vloženo 8. Květen 2020 Jaké drhnutí? Popiš to podrobně, jinak se z toho nedá nic odvodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joodla Vloženo 8. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2020 Bude lepší až pojedu tak dám video, dělá to jen když jedu,při volnoběhu šlape jako hodinky, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joodla Vloženo 8. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2020 před 1 hodinou, joodla napsal: Bude lepší až pojedu tak dám video, dělá to jen když jedu,při volnoběhu šlape jako hodinky, VID_20200508_140007.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joodla Vloženo 8. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2020 Fakt se musíš malinko zaposlouchat ?ale je to slyšet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Květen 2020 Sdílet Vloženo 8. Květen 2020 Já ta nic neslyším a to jsem toto auto měl také. Nehledě k tomu, že ty máš dvojkovou Octavii a toto je sekce OIII. Přesouvám to do správné sekce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joodla Vloženo 17. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2020 Ahoj, scháním převodovku na škoda Octavia 2 1.4 TSI 6 kvalt (1Z9) nevíte? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2020 Tak to dělala převodovka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joodla Vloženo 19. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2020 Jj, převodovka,budu ji dávat na repas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.