Harmm Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Zdravím všechny Škodovkáře, především Fabiatiky , tuhle věcičku jsem našel na netu. Nemáte s ní někdo zkušenost.? Potřebuju auti na zimu trochu zvednout a nechce se mi přehazovat pružiny.... Díky... Pružiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 ee!! kekel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 2. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 ee!! kekel Nerozumím řeči tvého kmene, ale evidentně se tomu mám vyhnout obloukem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Harmm: To evidentne, tohle je tak dobry na zabiti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 kdybys neměl sedana... Mercedes vyrábí takový gumový vložky do pružin, který se používají, když chceš táhnout něco extra těžkýho. Pružiny se tím zaaretují na určitej stupeň a nejdou níž. Jde tím i zvednout světlá výška dočasně - asi o 10mm. Osadí ti to v servisu a pak, když už to není potřeba, se to zase vyndá. Záležitost asi na 15 minut. Ale nevim jak se tomu řiká a bohužel, auto tu nemám, abych ti to vyfotil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 kdybys neměl sedana... Mercedes vyrábí takový gumový vložky do pružin, který se používají, když chceš táhnout něco extra těžkýho. Pružiny se tím zaaretují na určitej stupeň a nejdou níž. Jde tím i zvednout světlá výška dočasně - asi o 10mm. Osadí ti to v servisu a pak, když už to není potřeba, se to zase vyndá. Záležitost asi na 15 minut. Ale nevim jak se tomu řiká a bohužel, auto tu nemám, abych ti to vyfotil... u Dácií se dávaly tenisáky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 2. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 kdybys neměl sedana... Mercedes vyrábí takový gumový vložky do pružin, který se používají, když chceš táhnout něco extra těžkýho. Pružiny se tím zaaretují na určitej stupeň a nejdou níž. Jde tím i zvednout světlá výška dočasně - asi o 10mm. Osadí ti to v servisu a pak, když už to není potřeba, se to zase vyndá. Záležitost asi na 15 minut. Ale nevim jak se tomu řiká a bohužel, auto tu nemám, abych ti to vyfotil... Se divím, že jsi mi tu nerozsypal rýži. Nemáš na mysli tohle? Podložky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 co sem viděl v ABI(firma kam jezdim) tak tam to už na pár aut dávali(pro snížení) ale prostě to je hnus, nedal bych si to na auto nikdy!!! pokud chceš zvišovat tak bych dal pod péra podložku a jeto, akorát nevim jak to udělat vpředu mě takle udělali v HP sporting dozadu(2cm-a vpoho) musí bejtr něco takovího i dopředu-ale tam zase když už to budeš chtít rozebírat, mužes dát rovnou origo pružinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 kdybys neměl sedana... Mercedes vyrábí takový gumový vložky do pružin, který se používají, když chceš táhnout něco extra těžkýho. Pružiny se tím zaaretují na určitej stupeň a nejdou níž. Jde tím i zvednout světlá výška dočasně - asi o 10mm. Osadí ti to v servisu a pak, když už to není potřeba, se to zase vyndá. Záležitost asi na 15 minut. Ale nevim jak se tomu řiká a bohužel, auto tu nemám, abych ti to vyfotil... Se divím, že jsi mi tu nerozsypal rýži. Nemáš na mysli tohle? Podložky Vypadá to podobně, jen je to silnější a z bílý gumy, asi aby to bylo vidět na první pohled Rejže už došla ty držko ...stejně by jí do toho sedana bylo málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 3. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 (editace) Tak to se budeš pro další rýži muset na východ ještě vrátit , ať máme z čeho vyrobit pálenku na příští sraz. Editováno: 3. Listopad 2006, autor: Harmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.