Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj dnes jsem se tady lopotil bez výsledku s tátovou Octavií II 2.0 TDI BKD. Auto se několikrát přes noc vybilo. Pak po vypnutí motoru někdy pár minut někdy pár vteřin začnou problikávat kontrolky na přístrojové desce. Normálně se pustí proud do jednotek včetně motorové. Někdy nejde vypnout motor po vytažení klíčku. V jednotkách chyba 00576 - Svorka 15 zkrat na plus nebo nevěrohodný signál. 

Vyměněná spínačka - nepomohlo. Kontrolky normálně běží po odpojení všech konektorů z centrální jednotky, Navigace, Gateway, spínače světel, tam tedy asi 15ka na plus propojená nebude. Někdy to třeba je pár hodin bez problémů pak to zase začne problikávat a po chvilce normálně kontrolky při vypnutém a vyndaném klíčku svítit. Když je delší dobu odpojená baterka tak je to chvilku OK pak to zase začne problikávat.  Ještě mám podezření na e-box ale už s autem odjel. Tak jsem chtěl požádat o radu až budu mít druhý pokus. Neřešil jste někdo něco podobného? Jak dál postupovat? 

Předem díky

Jarda 

• 1 rok později...

Zrovna řeším úplně stejný problém. Jak si to nakonec vyřešil?

• 1 rok později...

Mám stejný problém, jak jste to vyřešil ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.