Adam.h. Vloženo 17. Květen 2020 Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 (editace) Zdravim potřeboval bych se poradit. Po zahrati motoru se rozsvítí mazani. Momentálně vyměněno čidlo tlaku oleje a poté svítí pořád.změřen tlak mazani maže pěkne žádný pokles. Zkoušel jsem měnit i čidlo hladiny oleje ve vaně a pořád sviti. Někdo nějaké zkusenosti? FII 1.2 TSI 63 kw (2010) Editováno: 17. Květen 2020, autor: Pawouk Upraven název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
podhrjan Vloženo 17. Květen 2020 Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 Mám presne ten istý motor a aj ročník ako ty. Mal som ten istý problém ako ty. Ja som vymenil olejový filter, za nový. Dal som nový olej a prestalo to ukazovať. Bolo by dobré aby si si aj rozobral škrtiacu klapku a vycistiť ju. V saní alebo potrubí nájdeš aj dosť oleja, ten treba vybrať do sucha handrou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam.h. Vloženo 17. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 Škrtící klapka čištěna asi 2 měsíce zpátky kvůli jiného problému. Olej i filtr jsme měnil hned po výměně čidla tlaku oleje. Staré těsnění jsem vytáhl i s filtrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.