Adam.h. Vloženo 17. Květen 2020 Vloženo 17. Květen 2020 (editace) Zdravim potřeboval bych se poradit. Po zahrati motoru se rozsvítí mazani. Momentálně vyměněno čidlo tlaku oleje a poté svítí pořád.změřen tlak mazani maže pěkne žádný pokles. Zkoušel jsem měnit i čidlo hladiny oleje ve vaně a pořád sviti. Někdo nějaké zkusenosti? FII 1.2 TSI 63 kw (2010) Editováno: 17. Květen 2020, autor: Pawouk Upraven název tématu. Citovat
podhrjan Vloženo 17. Květen 2020 Vloženo 17. Květen 2020 Mám presne ten istý motor a aj ročník ako ty. Mal som ten istý problém ako ty. Ja som vymenil olejový filter, za nový. Dal som nový olej a prestalo to ukazovať. Bolo by dobré aby si si aj rozobral škrtiacu klapku a vycistiť ju. V saní alebo potrubí nájdeš aj dosť oleja, ten treba vybrať do sucha handrou. Citovat
Adam.h. Vloženo 17. Květen 2020 Autor Vloženo 17. Květen 2020 Škrtící klapka čištěna asi 2 měsíce zpátky kvůli jiného problému. Olej i filtr jsme měnil hned po výměně čidla tlaku oleje. Staré těsnění jsem vytáhl i s filtrem. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.