lukas3156 Vloženo 21. Květen 2020 Sdílet Vloženo 21. Květen 2020 Zdravím, mám problém na mojej Fabii 1 combi, r.v 2007, 1.4 16V 59 kW (BUD), najazdené 162.000 km. Predok auta je zdvihnutý na podperách (kolesá sa voľne otáčajú), motor je naštartovaný, zaradený 1. prevodový stupeň. Pokiaľ je volant rovno,nič sa nedeje, akonáhle som začal kolesá vytáčať do pravej strany, cca od 3/4 až po koncovú polohu do prava začne celý motor s prevodovkou vibrovať (na videu je to vidieť od cca 0:11). Zároveň z kabíny počuť pravidelné "lupnutie" (ako by niečo preskakovalo). Pri vytočení kolies do ľavej strany sa nič také nedeje. Inak pri bežnej jazde a aj na voľnobehu motor vôbec netrasie. Čo môže byť príčina? Silentbloky motora/prevodovky. Kĺby na poloosiach? VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=VY2ByQAPKhQ&feature=youtu.be Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.