novaservis Vloženo 25. Květen 2020 Sdílet Vloženo 25. Květen 2020 Dobrý den,jdu za Vámi s velkou prosbou. Oba xenony na supu se mi ze vnitř rosí a teď pravý zřejmě odešel. Budu muset asi koupit nové světla? Koukal jsem že světla na něj jsou i na H7 žárovku. Dají se zaměnit kus za kus na místo xenonu aniž by mě to dělalo nějaký bordel? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 25. Květen 2020 Sdílet Vloženo 25. Květen 2020 (editace) skus najprv precistit odvetravacie otvory... ja mam h7 a je to bieda...radsej daj prelepit/pretesnit svetla... svetla das dole jedine s odmontovanym naraznikom. Editováno: 25. Květen 2020, autor: r_e_n_e 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 25. Květen 2020 Sdílet Vloženo 25. Květen 2020 Bordel to dělat asi bude neb bi-xeny mají v sobě jednotku pro natáčení a naklápění, musel bys světla odkódovat. Počítám, že ani konektor nebude stejný tím pádem. Jak psáno výše, H7 svítí proti xenům naprd, určitě spíš oprav xeny. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novaservis Vloženo 26. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2020 Tý jo to jsou komplikace. :D Děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 9. Červen 2020 Sdílet Vloženo 9. Červen 2020 1) Co znamena oddsel? Prestal svitit> muze byt jen v haji vybojka ( resp. startek, ktery je jeji soucasri).2) Jakyho mas S2? Pred FL? S rosenim snad byly problemy jen u FL svetel. SM mam pred FL bixenony nerosi se vubec! Odesláno z mého Redmi 4X pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.