dfga Vloženo 26. Květen 2020 Sdílet Vloženo 26. Květen 2020 (editace) Dobry den, chcem sa poradit, pridavam aj fotku nizsie. Ide o OII FL 2011. Auto stalo asi 2 tyzdne na sidlisku, nasledne som ho bol umyt a hned som si vsimol, ze odpadla vrchna vrstva laku. Co mi poradite? Farba je 1026 9P9P Candy biela. Vdaka. Editováno: 26. Květen 2020, autor: cayc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 26. Květen 2020 Sdílet Vloženo 26. Květen 2020 Běžné. Moje začalo odpadávat na kapotě a střeše, kde je špatný spoj ve žlábku. Řešení? Celolak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 26. Květen 2020 Sdílet Vloženo 26. Květen 2020 (editace) Nemám s tím žádné zkušenosti, ale když jsem uvažoval o změně barvy, napadla mě fólie. Asi by byla levnější, ale nevím zda by držela na případně odpadajícím laku... Editováno: 26. Květen 2020, autor: milos_s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 26. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2020 Dobre teda, poraďte mi co bude menej vidno. Dam blatnik z anglickej Octavie rovnakej farby. Alebo to dám nejako do stratena prestriekat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.