Danigo Vloženo 7. Červen 2020 Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 Dobrý den, chtěl bych se zeptat, mám virtuální kokpit a infotainment bolero, a nejde mi přehrát mapa z apple car play na kokpitu (smartlink mám přes usb) jsem lajk na tohle, proto se chci zeptat jestli to je mojí nešikovností nebo na to nemám dostatečně hardware? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelB1011 Vloženo 7. Červen 2020 Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 Tohle neumí žádný infotainment. Je jedno, zda máš Bolero nebo třeba Columbus. Z Apple car play nebo android auto nejde nic zobrazit na virtuální kokpit. Štve mě to, protože jsem na to zvyklý z Audi, ale ani v Karoqu a ani v Kodiaqovi to nejde. Předpokládám, že to tak bude u všech škodovek. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danigo Vloženo 7. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 Tak to jsem nečekal, tak doufám, že pokud je to softwarové, časem by to mělo jít doladit. Každopádně díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.