koudy_123 Vloženo 9. Červen 2020 Sdílet Vloženo 9. Červen 2020 Ahoj, auto má najeto 240tkm a na můj vkus svítí xenony málo. Čočka má matný povlak, parabolka taky bude určitě zaprášená. Kdo ví, zda nebude parablka dokonce vypálená. >>> Dotaz: Už jste někdo rozebírali a čistily bixenony? Jde vytáhnout parabola s čočkou zezadu světla (bez rozlepování světlometu)? Dík za reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 9. Červen 2020 Sdílet Vloženo 9. Červen 2020 skor by som skusil vymenit xenon. je mozne, ze uz je na konci zivotnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 11. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2020 No to se rvonou nechce. U předchozího auta (mondeo 2004) jasem vyměnil výbojky a rozdíl téměř nula. Byla vypálená parabola.Nehledě na to, že u nové výbojky celkem rychle klesá svítivost. Nevíte někdo, jestli superby trpí na vypalování parabol? Jsou ty parabolky z pokoveného plastu nebo kovu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyH Vloženo 28. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2020 Ahoj, povedlo se ti to nějak vyřešit? Chystám se na čištění čoček ale nenašel jsem zatím nikoho, kdo by to měl venku... U mně je svítivost ok (tedy parabola dobrá), jen hranice mezi osvětleným prostorem a stínem je velmi rozmazaná a čočky viditelně mléčné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 29. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2020 Ahoj, to jsme na tom asi stejně. Ještě jsem se do toho nepouštěl a asi nebudu pouštět. NIcméně jsem našel pěkné video na čištění čoček s tím, že to udělá rovnou na autě. viz https://www.youtube.com/watch?v=NeB2fvw5NHE Jestli budeš čočky čistit, dej, prosím, vědět, jak jsi dopadl. Popřípadě jaké to mělo záludnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyH Vloženo 30. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2020 Ok, pokud se do toho pustím, dám sem nějaké info, popř.fotky, i když se mi do toho v tomto počasí moc nechce :) V plánu mám teda moduly s parabolou a čočkou vyndat a vyčistit je venku, ať je to pořádně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 30. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2020 Musis tym padom rozrezat svetlo a potom ho nanovo zlepit. Neviem o tom, ze by sa to dalo vybrat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyH Vloženo 30. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2020 Ty jsi to zkoušel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 30. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2020 Ja nie ale je tu o tom vlakno, konkretne o zatmaveni a je tam aj to, ze sa to musi rozlepovat. Kedysi davno som to hladaj aj cez googlke a pokial mas AFS tak to cele vo vnutri sa proste neda dat von. Preto je nato taky "Sialeny" postup s tymi palickami jak na videu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyH Vloženo 1. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2020 Jo jo, na to jsem taky kdysi koukal, to už není akce pro mne, já mám v plánu vyndat modul čočky s parabolou (myšleno parabolu čočky - ne parabolu světlometu jako v odkazu). Dnes jsem na to blíž kouknul a podle mně by to jít mělo, i když snadný to asi nebude, ze strany od zadní gumové krytky jsou vidět 4 torxy v černém plastovém rámečku okolo modulu, bohužel jeden z nich je za obrysem otvoru, tak asi bude složitější se na něj dostat. Pak je tu otázka, jestli to půjde vymotat skrz ten otvor (AFS mám), ale nevěřím, že je to ve výrobě kompletované tak, že tam naskládaj elekroniku a pak to celé zalepí, pořád věřim, že by to ven jít mělo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 2. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2021 nějaké novinky? Pustil jsi se do toho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyH Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 Ahoj, vzhledem k počasí a tomu, že (bohužel) parkuju venku, tak ještě ne.. Ale nebojte, pokud se do toho pustim, budete první, kdo se to dozví ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
satoshi Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 ahoj, mám v plánu taky renovaci, ale určitě ne pokovení ale rovnou výměnu parabol za nový, obě už mám doma a stály něco málo přes litr. Taky čekám na počasí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 4. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 Ty jsi někde sehnal nové originální paraboly? Taky bych bral? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 22. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2021 Chlapi, nejaky progres? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 22. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2021 Panove, nejake novinky nebo jste se na cisteni vykaslali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.