Tupac Vloženo 26. Červen 2020 Sdílet Vloženo 26. Červen 2020 Dobrý den, předně se omlouvám, pokud se tato věc již zde na fóru řešila a založil jsem nové téma zbytečně. Teď k věci - nejsem vůbec znalý v autech a potřeboval bych poradit. Když jedu v autě, slyším takové divné klapání u pravého předního kola. Jakmile ovšem sešlápnu brzdový pedál, klapání utichne a když brzdu povolim, klapání je opět slyšet. Jediné co jsem dokázal vypozorovat je to, že klapání nemá žádnou spojitost s rychlostí jízdy. Je slyšet, ať už jedu pomalu nebo rychleji. Jediné, co dokáže klapání utišit je sešlápnutí brzdového pedálu, jak už jsem psal předtím. Zvuk je poměrně hlasitý a nelze ho přeslechnout. S tímto jevem jsem se u mého auta nikdy předtím nesetkal, proto jsem se obrátil zde. Budu moc rád, pokud by mi dokázal někdo poradit, co je asi špatně, než bych jel případně s autem do servisu. Rok výroby mé "jedničkové" Fabie je 2004. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slots Vloženo 26. Červen 2020 Sdílet Vloženo 26. Červen 2020 Většinou to dělají volné brzdové destičky. Jsou přitlačovány pružinou, která může být nefunkční. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tupac Vloženo 26. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2020 před 25 minutami, slots napsal: Většinou to dělají volné brzdové destičky. Jsou přitlačovány pružinou, která může být nefunkční. Děkuji. A nemáte představu kolik by tak mohla stát oprava? Pokud to budou ty brzdové destičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 26. Červen 2020 Sdílet Vloženo 26. Červen 2020 Může to být i jen zapadnutý kamínek, co nemůže ven. Takhle už sem 2x byl v servisu. Při druhém případě to vydávalo neskutečně děsivý zvuky, že sem myslel, že mi upadne kolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlo Vloženo 9. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2020 Povolené kolo. Zkusit zalomcovat s kolem, případně rovnou dotáhnout šrouby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.