mates118 Vloženo 13. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2020 Zdravím,dokázal by mně někdo poradit?Vyměnili jsme nyní na škoda Octavia 2.0 103kw motor BMM ,filtr DPF ,ale nejde nám nastartovat.Píše to chybu P145D -obvod snímače teploty vyfukových plynu 3,zkrat na B+-TRVALE...nedokázal by mě někdo poradit co stím?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 14. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2020 (editace) Vyměnil nebo vrátil po předchozím odstraněním ? Zkoušel jsi ten snímač i odpojit a startovat bez připojeného snímač ? Máš kod toho čidla ? měly by být tři, ale tebe budou asi zajímat přímo ta na DPF před a za. Za filtrem je G527 před Turbem G235 a to před filtrem (prostřední) je číslo dílu 03G 906 088 Editováno: 14. Červenec 2020, autor: 15degren Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates118 Vloženo 14. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2020 vyměnil jsem jsem celý DPF za nový,přehodil jsem trubičky a ty čidla.To jsem nezkoušel,ale motor ani neslíbí,jenom točí jako by nešla nafta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 14. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2020 (editace) Odpoj před i za DPF a zkus to natočit znovu. Předpokládám že u tak starého auta ta čidla nešla ven moc dobrovolně.... Editováno: 14. Červenec 2020, autor: 15degren Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates118 Vloženo 14. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2020 tak už to chytlo ,ale ta kontrolka pořád vyskakuje i po smazaní.Nemusí se to nejak nastavit v diagnostice ty hodnoty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 14. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2020 Po odpojení čidel to nastartuje ? Tak zjisti které čidlo zastaví start a vyměň ho. V Diagnostice pouze zaneseš informaci že je osazen nový DPF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates118 Vloženo 14. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2020 (editace) https://www.youtube.com/watch?v=Nu3fk_yv1Q8 Ne již to chytlo...to je v pořádku a jede to také dobře,ale svítí chyba motoru a nejde to smazat.Tady na youtube to píše stejnou chybu a nastavuje tam nějaké jiné hodnoty tady právě mění nějaké hodnoty ...také mu to píše chybu P145D Editováno: 14. Červenec 2020, autor: mates118 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misocko Vloženo 14. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2020 nechce sa mi pozerat celych 8 minut nonstop , ale nemyslim ze meni nejake hodnoty , iba si ich pozera Ty si svoje pozrel? mas tam niekoho kto tomu rozumie, alebo Ty si ten ktory tomu ma rozumiet a opravit to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 15. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2020 (editace) Ano ve video jen popisuje jak mají senzory a filtr fungovat. Můžeš podle toho ověřit jestli senzory fungují, jeden ti fungovat nebude, prošel bych kabely a když nic nenašel tak ho prostě vyměnil. Je pak nutné chyby smazat, kontrolka zmizí pokud budou senzory ok. Oba senzory musí být funkční bez toho se ti ten filtr nebude čistit. Po výměně filtru až se zbavíš chyb by jsi měl resetovat zaplnění filtru a aktivovat servisní regeneraci. Editováno: 15. Červenec 2020, autor: 15degren Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates118 Vloženo 25. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2020 (editace) tak nějak začínám cítit že to není uplně dobré...bliká žhavení ,svítí kontrolka DPF a také svítí chyba motoru...Naskočila v diagnostice další chyby P2002...koupil jsem dnes nové čidlo co je v DPF ale ničemu to nepomohlo....pořád stejné závady ani to nejde smazat...-- 24. 7. 2020 23:06 -- zkoušel jsem i obnovu ,přes diagnostiku,ale nevím jaký mám zadat kod.... https://www.youtube.com/watch?v=DCn8aDQcAuQ Editováno: 25. Červenec 2020, autor: mates118 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates118 Vloženo 26. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2020 dneska to už spadlo do nouzáku...a co Lambda sonda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.