Filxx Vloženo 15. Červenec 2020 Vloženo 15. Červenec 2020 Ahoj, Už rok mi něco hučí při rychlostech od 95 do 130 km/h. Zvuk připomíná hučení ložiska, ale to to nejspíše není. Hučeni je přerušované, periodické. Nijak výrazně se to za rok nezhoršilo. Nemá někdo stejny problém? Octavia 2 1.9 tdi Citovat
Filxx Vloženo 16. Červenec 2020 Autor Vloženo 16. Červenec 2020 před 8 hodinami, p2p napsal: Ložisko... Protáčí se... Ahoj, díky za radu. Může se to stát u nového ložiska? došlo mi, že se to projevilo chvili po výměně.... Ještě jednou díky. Citovat
miklisek Vloženo 16. Červenec 2020 Vloženo 16. Červenec 2020 před 10 hodinami, p2p napsal: Ložisko... Protáčí se... Jako fakt? To slyším prvně. Je pravda, že jsem to teď měl na RAPIDu podobně, od 115 do 125 to hodně hučelo, po výměně ložisek a tlumičů je klid. A to prý podle servisáka ložiska se zdála OK, že se měnit možná nemusela. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.