Filxx Vloženo 15. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2020 Ahoj, Už rok mi něco hučí při rychlostech od 95 do 130 km/h. Zvuk připomíná hučení ložiska, ale to to nejspíše není. Hučeni je přerušované, periodické. Nijak výrazně se to za rok nezhoršilo. Nemá někdo stejny problém? Octavia 2 1.9 tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 15. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2020 Ložisko... Protáčí se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filxx Vloženo 16. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 před 8 hodinami, p2p napsal: Ložisko... Protáčí se... Ahoj, díky za radu. Může se to stát u nového ložiska? došlo mi, že se to projevilo chvili po výměně.... Ještě jednou díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 16. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 před 10 hodinami, p2p napsal: Ložisko... Protáčí se... Jako fakt? To slyším prvně. Je pravda, že jsem to teď měl na RAPIDu podobně, od 115 do 125 to hodně hučelo, po výměně ložisek a tlumičů je klid. A to prý podle servisáka ložiska se zdála OK, že se měnit možná nemusela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.