Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobrý den,  mám problém se svojí 1.9 SDI. Při jízdě na studeném motoru pocituji skubani okolo 1900-2000 otáček. Další problém je,  že při vypnutí motoru se celé auto oklepe. Vydedukoval jsem,  že by to mohla dělat klapka,  u které jsem zjistil že se zřejmě nehybe tak jak by měla (zůstává neustále otevrena),  navíc v první poloze klíčku bzuci a cvaka. Zkoušel jsem vyčistit čistícím sprejem,  nepomohlo. Chci se tedy zeptat zda mám vůbec chodit na diag zkoušet nastavovat nebo jestli je klapka KO. Děkuji. 

• o 5 měsíců později...
Vloženo

Zdravím,  nevyřesil 😂😂 nechal jsem to jak to je,  neměl jsem na to čas. Ale pořídil jsem diagnostiku,  tak zkusím kouknout přes to.. Každopádně jsem se ptal známých a shodli jsme se na tomhle bude klapka v háji.. 

• o 1 měsíc později...
Vloženo
V 19. 12. 2020 na 18:27, 64bit napsal:

Zdravím,  nevyřesil 😂😂 nechal jsem to jak to je,  neměl jsem na to čas. Ale pořídil jsem diagnostiku,  tak zkusím kouknout přes to.. Každopádně jsem se ptal známých a shodli jsme se na tomhle bude klapka v háji.. 

Zdravím a nemůže být problém jen v přívodní kabeláži k té klapce? Jde to nějak proměřit? Mám s tou klapkou taky problémy, ale nejprve bych chtěl zjistit, jestli není problém třeba jen kabelu než koupím jinou klapku

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...