64bit Vloženo 16. Červenec 2020 Vloženo 16. Červenec 2020 Dobrý den, mám problém se svojí 1.9 SDI. Při jízdě na studeném motoru pocituji skubani okolo 1900-2000 otáček. Další problém je, že při vypnutí motoru se celé auto oklepe. Vydedukoval jsem, že by to mohla dělat klapka, u které jsem zjistil že se zřejmě nehybe tak jak by měla (zůstává neustále otevrena), navíc v první poloze klíčku bzuci a cvaka. Zkoušel jsem vyčistit čistícím sprejem, nepomohlo. Chci se tedy zeptat zda mám vůbec chodit na diag zkoušet nastavovat nebo jestli je klapka KO. Děkuji. VID_20200715_172216.mp4 Citovat
TKTDi Vloženo 19. Prosinec 2020 Vloženo 19. Prosinec 2020 Zdravím, vyřešil jste nějak závadu? Taky mě ta klapka zlobí a nevím, jestli je problém v klapce nebo v elektrice co k ní vede. Citovat
64bit Vloženo 19. Prosinec 2020 Autor Vloženo 19. Prosinec 2020 Zdravím, nevyřesil 😂😂 nechal jsem to jak to je, neměl jsem na to čas. Ale pořídil jsem diagnostiku, tak zkusím kouknout přes to.. Každopádně jsem se ptal známých a shodli jsme se na tomhle bude klapka v háji.. Citovat
TKTDi Vloženo 1. Únor 2021 Vloženo 1. Únor 2021 V 19. 12. 2020 na 18:27, 64bit napsal: Zdravím, nevyřesil 😂😂 nechal jsem to jak to je, neměl jsem na to čas. Ale pořídil jsem diagnostiku, tak zkusím kouknout přes to.. Každopádně jsem se ptal známých a shodli jsme se na tomhle bude klapka v háji.. Zdravím a nemůže být problém jen v přívodní kabeláži k té klapce? Jde to nějak proměřit? Mám s tou klapkou taky problémy, ale nejprve bych chtěl zjistit, jestli není problém třeba jen kabelu než koupím jinou klapku Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.