Září 5Zář 5 Technik v servisu mi říkal, že Škoda o problému ví a náprava by měla být 37 týden/2025.Také říkal, že skoro každý kdo přijede na garanci tuto chybu hlásí.Psal jsem na infolinku, že vzhledem k tomu, že díky této závadě nemohu plně používat služby, které jsou placené (Infotainment online + Care Connect) , požaduji prodloužení platnosti těchto služeb. Zatím bez odezvy. Upraveno Září 5Zář 5 od Lasse
Září 9Zář 9 Doufám, že oprava přijde co nejdříve. Od včerejška +- 10km úplně mimo. Nepoužitelná navigace, nepoužitelné zobrazování značek a musel jsem vypnout "eco jízdu", protože to brzdilo před neexistujícími zatáčkami, křižovatkami a vesnicemi.
Září 12Zář 12 Po 5 rokoch stále dokola to samé...O4 je asi najlepšie v konfigurácii len kolesá a volant. Každý príplatok je len na zlosť. Držím vám palce nech to niekto konečne dorieši.
Září 16Zář 16 Včera jsem se vrátil ze servisu, kde řešili chybu navigační šipky a zobrazení polohy vozu v telefonu. Nahráli vyšší verzi navigační databáze (nová verze 25.8.). Dojedu do obchodního centra vyjedu ven a po půl kilometru šipka opět mimo silnici v lese, poskakuje po obrazovce. Dojedu domu a poloha auta úplně mimo, i v myškoda v telefonu. Takže nic nepomohlo a budu znovu reklamovat.
před 19 hodiny19 hod Stále i po aktualizaci 12.9. Na software 0519 neukazuje navigace správnou polohu, je to snad ještě horší než to bylo.
před 18 hodiny18 hod Psal jsem do servisu (mám nejnovější aktualizace), že stále zlobí. Napsali, že oprava bude ve 4,Q (info ze Škody). Ozvou se. Takových jako jsem já, mají prý už v tomto servisu čtrnáct a všichni čekají na 4.Q........
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.