Září 5Zář 5 Technik v servisu mi říkal, že Škoda o problému ví a náprava by měla být 37 týden/2025.Také říkal, že skoro každý kdo přijede na garanci tuto chybu hlásí.Psal jsem na infolinku, že vzhledem k tomu, že díky této závadě nemohu plně používat služby, které jsou placené (Infotainment online + Care Connect) , požaduji prodloužení platnosti těchto služeb. Zatím bez odezvy. Upraveno Září 5Zář 5 od Lasse
Září 9Zář 9 Doufám, že oprava přijde co nejdříve. Od včerejška +- 10km úplně mimo. Nepoužitelná navigace, nepoužitelné zobrazování značek a musel jsem vypnout "eco jízdu", protože to brzdilo před neexistujícími zatáčkami, křižovatkami a vesnicemi.
Září 12Zář 12 Po 5 rokoch stále dokola to samé...O4 je asi najlepšie v konfigurácii len kolesá a volant. Každý príplatok je len na zlosť. Držím vám palce nech to niekto konečne dorieši.
Září 16Zář 16 Včera jsem se vrátil ze servisu, kde řešili chybu navigační šipky a zobrazení polohy vozu v telefonu. Nahráli vyšší verzi navigační databáze (nová verze 25.8.). Dojedu do obchodního centra vyjedu ven a po půl kilometru šipka opět mimo silnici v lese, poskakuje po obrazovce. Dojedu domu a poloha auta úplně mimo, i v myškoda v telefonu. Takže nic nepomohlo a budu znovu reklamovat.
před 10 hodiny10 hod Stále i po aktualizaci 12.9. Na software 0519 neukazuje navigace správnou polohu, je to snad ještě horší než to bylo.
před 9 hodiny9 hod Psal jsem do servisu (mám nejnovější aktualizace), že stále zlobí. Napsali, že oprava bude ve 4,Q (info ze Škody). Ozvou se. Takových jako jsem já, mají prý už v tomto servisu čtrnáct a všichni čekají na 4.Q........
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.