bbnk Vloženo 2. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2020 Ahoj...nedokázal by mi někdo říct, jak rozchodit motorek předních stěračů z Octavia 2 mimo auto?konektor má 4 kabely.... Jde mi o to,použít motorek jako pohon pro gril....díky za odpověď a pokud se to tu už v nějakém kontextu řešilo,tak se omlouvám,ale hledal jsem docela dlouho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 2. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2020 No nevim ti ale na rekl bych ze to neni motorek z O2 spis je to z O1. O2 ma na prednim motorku 3 draty . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bbnk Vloženo 3. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2020 díky za odpověď.... uznávám že je možné ,že motorek by mohl být z o1... Nevíš tedy jak zapojit tento motorek ? + / - / a další jak? jeden kabel by mohl být signál že zavřené kapoty? A další? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 3. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2020 O2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.