Václav Šafr Vloženo 9. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2020 (editace) Zdravim Vás. Potřebuji poradit. Kamarádovi na Oktávce 1.6 prolíná voda z příruby na bloku motoru a chtěl bych se Vás zeptat jestli je tam taky termostat jako na 1.9 TDI popřípadě jaké těsneni koupit... Snad to z obrázku poznáte. Předem děkuji za pomoc. Editováno: 9. Srpen 2020, autor: Václav Šafr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpatrikm Vloženo 9. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2020 Nenapisal si kod motora.Takze tam termostat nemusi byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Šafr Vloženo 9. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2020 před 5 minutami, mpatrikm napsal: Nenapisal si kod motora.Takze tam termostat nemusi byt. Kód motoru bohužel nevim. Poslal mi akorát fotku. Teď jsem mu volal a říkal že termostat nechal někde měnit a byl prý někde za vzduchovým filtrem.. Tak mě tedy nenapadá co tam může být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpatrikm Vloženo 9. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2020 Nic tam nieje je to len vnutorny okruh k vodnej pupme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Šafr Vloženo 9. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2020 před 16 minutami, mpatrikm napsal: Nic tam nieje je to len vnutorny okruh k vodnej pupme. Těsnící ó kroužek tam tedy aspoň být musí ne? Nebo je možný že může prolínat ta ucpávka motoru hned vedle? Jinak děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.