Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím po dlouhé době všechny. Sice jsem již odpadlík, ale u koncernu jsem zůstal. Mám však dotaz, který mi při počtu uživatelů asi lépe zodpovíte zde, než na forech sesterských automobilek.

Mám vysílačku vybavené BT. Konkrétně je to Anytone AT-D878UV a vozidlo je poslední seat před faceliftem. Vysílačku připojím skrze BT (volba seek BT), do BT pin napíšu číslo, které se mi zobrazí na obrazovce rádia. Na vysílačce se mi objeví modrý zub, jakože je připojeno. V tu chvíli mi přestane na vysílačce jít repro-mikrofon, zřejmě to posílá rádiu. Ale teď co dál. Jakým způsobem mám vyloudit možnost komunikace skrze aparaturu auta? Když zvolím volbu Média, tak u BT mi hlásí, že není nic dostupného. Varianta Telefon mi sice v nastavení ukáže připojenou vysílačku, ale nejsem schopen s tím nic dělat. Nemá, prosím, někdo nějakou radu či postup, jak to zprovoznit? Na internetu jsem našel jen postupy připojení za velkou louží a to převážně do fordů.

Díky za případnou radu.

To je na cestu na dofču?

• Autor

ne. ale rad bych to vyresil tak, aby to fungovalo. tim padem bych totiz stanici mohl nechat v kufru s malou magnetkou. klicovaci tlacitko pres bt bych si nechal u volantu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.