vit.petrik Vloženo 13. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2020 (editace) Zdravím, na mé fabii (MR2016, 81 kW, manuál 6st) se mi včera rozsvítila kontrolka systému kontroly výfukových plynů (check engine). Diagnostika (bluetooth OBD) mi vyplivla chybu P0740. Mělo by se jednat o "Spojka měniče točivého momentu Porucha obvodu" (ten v tom autě není ne?). Nesetkal se s tím už někdo? Auto jede v pořádku, spojka neprokluzuje. Jenom tedy vrže spojkový pedál, ale to už delší dobu. Jde mi o to, jestli to mám řešit ihned, nebo jestli s tím mohu počkat na olejový servis za 3 tkm. Díky za radu Editováno: 13. Srpen 2020, autor: vit.petrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 17. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2020 Zkusil bych jinou diagnostiku třeba VCDS nebo zajet rovnou do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.