PTiCA Vloženo 13. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2020 Návod jak aktivovat Coming-Home / Leaving-Home na voze ŠKODA Octavia 2 r.v. 2011 Je potřeba VAG a v něm zobrazit: VCDS -> 09. Centralni elektrika -> 07. Kodovani -> tlacitko: Kalkulacka pro dlouhe kodovani -> Byt 17 Aktivovat body: Bit 0 -> Adaptivni svetla/Svetlo roh varianta (0 = Svetlo roh / 1 = Adaptivni svetla) Bit 3 -> Coming-home (CH) pres mlhova-svetla aktivni Bit 4 -> Assistance rizeni svetla (ADL) aktivni Bit 5 -> Coming-home (CH) aktivni Bit 6 -> Leaving-Home (LH) aktivni Výsledný BIN pro zápis by měl obsahovat: 01111001 Uložit a první část je hotová Další věc je povolit Coming/Leaving-Home na budíkách v maxidotu a je hotovo Narazil jsem i na video pro lepsi prehled: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venda85 Vloženo 31. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2020 Je zde někdo kdo by mi nakodoval Coming/Leaving-Home na O2 face 2010. okolí Liberce? díky za nabídky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterKMY Vloženo 11. Září 2020 Sdílet Vloženo 11. Září 2020 V 13. 8. 2020 na 13:17, PTiCA napsal: Návod jak aktivovat Coming-Home / Leaving-Home na voze ŠKODA Octavia 2 r.v. 2011 Je potřeba VAG a v něm zobrazit: VCDS -> 09. Centralni elektrika -> 07. Kodovani -> tlacitko: Kalkulacka pro dlouhe kodovani -> Byt 17 Aktivovat body: Bit 0 -> Adaptivni svetla/Svetlo roh varianta (0 = Svetlo roh / 1 = Adaptivni svetla) Bit 3 -> Coming-home (CH) pres mlhova-svetla aktivni Bit 4 -> Assistance rizeni svetla (ADL) aktivni Bit 5 -> Coming-home (CH) aktivni Bit 6 -> Leaving-Home (LH) aktivni Výsledný BIN pro zápis by měl obsahovat: 01111001 Uložit a první část je hotová Další věc je povolit Coming/Leaving-Home na budíkách v maxidotu a je hotovo Rozšířit Ked nemam maxidot ako to aktivujem? Ď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 13. Září 2020 Sdílet Vloženo 13. Září 2020 Ve VCDS v adaptacich. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koolyc Vloženo 20. Květen 2024 Sdílet Vloženo 20. Květen 2024 Ahoj, Mám O2 FL 2009. Mám světelný senzor i dešťák i origo mlhovky. Xenony s natáčením v zatáčkách. Ve VCDS nastaveno vše dle návodu, v Maxidotu taktéž. Přepínač světel v poloze AUTO. Nicméně ani tak se mi nedaří aktivovat CH/LH. Ať je světlo nebo tma... Někdo nějaký nápad/tip/radu? Díky moc. P.S. VCDS i HEX kabel obojí origo přímo od Ross-Tech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.